CÉGALAPÍTÁS Együtt, a kezdetektől.

 

 

Sok sikeres ügyfelünk üzleti életében már a kezdetektől jelen vagyunk könyvvitelei szolgáltatásainkkal - ezen felbátorodva, és a megfelelő jogi háttér birtokában vezettük be 2012-től kedvezményes cégalapítási szolgáltatásunkat is.

Amennyiben vállalkozás indítását tervezi, ajánljuk, hogy a legelső papír kitöltése előtt fáradjon be hozzánk és beszéljük át a lehetőségeket.

Ilyenkor vagyunk a legmegfelelőbb időben ahhoz, hogy a leendő vállalkozás számára társasági formát válasszunk, tanácsot adhassunk többek között a székhely választás, a megfelelő adózási forma stb. meghatározásához.

 

Leendő vállalkozását remélhetőleg nem 1-2 hétre tervezi megalapítani! Ne sajnálja azt a pár órát, amikor részletesen átbeszélhetjük a lehetőségek végtelen tárházát - és kiválaszthatjuk a vállalkozáshoz leginkább megfelelő opciókat.

 

Természetesen ezt a tevékenységünket fix áron biztosítjuk, azonban amennyiben új, induló vállalkozása könyvviteli feladatainak ellátásával minket bíz meg úgy

  • egyrészt jóváírjuk a tanácsadás díját,
  • másrészt 2 havi könyvelési díjat elengedünk,
  • valamint kedvező honorárium mellett megalapítjuk az Ön által megálmodott vállalkozást

CÉGALAPÍTÁS TANÁCSADÁS

INDULÓ VÁLLALKOZÁS?

A legjobb időben van, hogy felkeresse irodánkat - és még a cégalapítást megelőzően átbeszéljük leendő vállalkozásával kapcsolatban a legfontosabb kérdéseket (pl. társasági forma, könyvvitel, székhely, adóalanyiság stb.)

Kérjen időpontot még ma, és vegye igénybe kedvezményes cégalapítási szolgáltatásunk mellett tanácsadói és könyvelési szolgáltatásainkat is!

 

Könyvelését bízza ránk nyugodtan: korrekt árak, pontosság, naprakészség várja a Profeszionális Könyvelő Irodánál!

Könyvelő irodánk Békéscsaba szívében, a Csaba Centerben - remek megközelíthetőséggel és rugalmas  nyitva tartással várja leendő ügyfeleit.

 

Könyvelő irodánk címe:

5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

 

Telefon:

+3630 738-3369

+3630 426-4654

+0666 632-225

email: info@centerkonyveles.hu